Article Toni Frieros de l’Sport

Abel Segura

desembre 7, 2023

He llegit un article del periodista Toni Frieros de l’Sport publicat el dia 02.12.23 i diu el titular:

“Una pésima noticia para el F.C.Barcelona”

referint-se a que hi han poc més de 30.000 socis que no han actualitzat el cens lo cual comportarà perdre la condició de soci i evidenment pèrdua de massa social del club, pèrdua económica, etc. i en definitiva estava preocupat per la situació.

El que m’extranya es que per molta gent sigui sorpresa tot aixó.

I ara per tot el que diré no va de ser “tribunero”, ni sentir més o menys els colors, ni sé pesimista i sempre veure el got mig buit i altres consideracions com aquestes a les que estan abocades moltes veus quan escolten veritats que no volen sentir.

Fa molt temps que la desafecció de la gent cap al club va en augment i es sencillament perque no es fan les coses mitjana ben bé. Està clar que errors sempre n’hi hauràn, aquí i a qualsevol altre lloc perque tots som humans, però hi han maneres i maneres de fer les coses. Enumeraré unes quantes:

1) La falta de compromís de bastants professionals que no donen la talla per jugar en el Barça. No vull dir noms perque segur que me’n deixaría algún. I aixó es intolerable. Les dues darreres èpoques que recordo amb cara i ulls son las del “Dream Team” i l’equip de Guardiola. I d’aixó han passat algo més de 10 anys.

2) Els líos i la falta de transparència amb la gestió dels presidents i en general tots. Aquí no se’n salva ningú. On està l’aixecada de catifes, forensics, fiscalíes i un llarg etc. on?

3) Els fitxatges dels jugadors es fan sense criteri. Es busquen en el mercat com si fossin “bolets”, uns poden surtir bons, altres dolents i d’altres verinosos. Aixó sí, tothom dona un petó a l’escut i n’estic segur que en la majoría dels casos només per quedar bé a la foto. I com que la major part no surten bé doncs cedits a l’any següent. I ara ve en Vitor Roque: ai, ai, ai !!!!!!. I cada any camvis de plantilla. Per cert algú em sabría dir un equip model de memòria dels darrers 10-12 anys??

4) Fa molts anys que veiem partits penosos 3’5 de cada 4. O, es que: el “model no es camvia” doncs rés home, ves insistint amb el model fins que algú se n’adoni que ja fa temps que dura aquest joc discret que no va enlloc.

5) I si molta gent d’una certa edat com la meva aguantem es perque som uns romàntics dels temps passats on encara sense guanyar gaires titols els jugadors i el club tel’s senties teus i teníes molts arguments per defensar al club allà on fes falta i devant de qui fós. Ara aixó es per lo menys dubtós.

6) Desde l’any 2017 amb el 3-0 de la Roma s’han près decissions errònies una darrera l’altre i el joc ha anat caient en picat.

I tot el que he dit res a veure amb temes económics, ni espai Barça. Perque lo dit no va d’aquests temes. Va de sentir-te orgullós del teu club.

Crec que al final quasi tots els socis seran censats però s’hauríen de fer els tràmits més fácils i si es necesari convocar a la gent per torns i hores a les oficines de l’OAB perque no oblidem que hi ha molta gent gran i amb tota lògica se’ls hi pot fer feixuga tota aquesta feina.

I segur que em deixo algunes coses més a comentar però a algú li extranya aquesta suposada desafecció cap el club com sembla ser que sí al nostre periodista de l’Sport??.

Posts relacionados

Roberto de Zerbi

Roberto de Zerbi

Roberto De Zerbi (Brescia, Itàlia, 6 de juny de 1979) és un exfutbolista i entrenador italià. S’exercia com a migcampista. Actualment és l’entrenador del Brighton & Hove Albion de la Premier League d’Anglaterra.

read more