CARTA OBERTA A DANAE BORONAT

Abel Segura

octubre 19, 2023

CARTA OBERTA A DANAE BORONAT

Periodista d’esports de TV3, tertuliana de ràdio i televisió, escriptora i darrerament també locutora dels partits de futbol del Barça femení.

D’entrada dir-te que em caus molt bé perque ets simpàtica, positiva, agradable i en sembles una gran professional però després de tota la presentació que t’acabo de fer hi ha una cosa que no va bé: posar la veu com a locutora dels partits de futbol.

No Danae no. No es lo teu. Ignoro si fer aquesta feina ho vas demanar , t’ho van imposar, t’ho van oferir, no ho sé, però la veritat és que el to i l’expressió que li dones a les narracions no enganxa i és molt cansino amb un timbre de música al final de cada frase que deu n’hi do.

En un primer moment ja fa potser més d’una temporada veia que no m’agradava tot plegat però resulta que més endavant amics, familiars i coneguts em van comentar el mateix i aleshores vaig veure que amb la meva opinió no estava sol. Es més, ells a l’igual que jo canviàvem de canal. Com que molt partits també els feien en altres plataformes doncs ho veiem i ho escoltàvem allà.

No sé si has rebut algun comentari directament a la teva persona però es tal qual et dic. I em sap greu perque m’adono que aquesta temporada torna a ser el mateix. I sincerament els que t’acompanyen tampoc et fan un favor.

No sóc ningú per dir-te a que t’has de dedicar i que has de fer i faràs el que hagis de fer faltaria més però es de rebut que pugui expressar aquesta opinió que coincideix amb més gent que conec i com espectador de televisió pública que és, crec que hem dona dret a fer-ho.

I per últim dir que llàstima que el que fas no es pugui millorar. És una característica que es té o no es té. I és estrany que els directius i caps de TV3 no se n’hagin adonat.

Salutacions.

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more