Carta oberta a Joan Vehils director del diari Sport

Abel Segura

setembre 21, 2023

Carta oberta al Sr. JOAN VEHILS director del diari Sport en resposta al seu article “Desde dentro” de la pàgina 5 del diari del dia 11 de Setembre 2023.

Crec que punt per punt mereixen un comentari i vull expressar la meva opinió.

Vagi per devant que no surto en defensa del Sr. Rubiales pel que va fer i va significar. Unes disculpes a temps ben donades i amb sentiment de culpa ens haguessim evitat tot el show mediátic que ha suposat la seva actuació.

Anem a l’anàlisi:

1) El Sr.Rubiales pot donar les entrevistas on vulgui i a qui vulgui. Quin problema hi ha? Que faci el que consideri oportú o no? Que potser ha de demanar permís als estaments públics i més després de masacrarlo com ho han fet?

2) A sobre de dimitir, que més ha de fer? dius: “lo hace tarde y mal” i Jennifer Hermoso no ha tardat 3 setmanes en denunciarlo, lo cual no deixa de ser extrany, després de surtir el mateix dia sense donar-li importància al fet?

3) El Sr.Rubiales diu: “En la calle se está imponiendo la verdad” i tu respons: qué verdad? Doncs sí Joan sí. Com més avança el temps hi ha més gent que té més dubtes i molts ja es posicionen a favor de l’expresident de la FEF, no pel que va fer tant a la llotja com a Jenny sino per com han anat els fets a partir d’aquell dia. Desmesurat, molt desmesurat. Molta gent volía un cap de turc doncs ja el tenen. I si tantes coses mal fetes ha fet i va fer en el passat perque no el destituíen cuan calía? Els que ho han fet “tarde y mal” son els seus botxins.

4) I per acabar dius: “Me temo que el show Rubiales no ha terminado”. Home Joan, amb articles com aquest que has fet segur que el show no ha acabat ja que tu ets el primer que dones peu a que no acabi.

5) Sóc suscriptor de l’Sport i seguidor del diari desde els seus inicis com a “Dicen” i amb aquest tema ja fa dies que crec que no aneu bé. En privat ja vaig enviar-te la meva opinió d’un article de fa unes dues setmanes d’un col.laborador que “deu n’hi dó” .

I per últim aquest escrit sortirà a la meva pàgina web: www.abelsegura.cat el dia 14.09.23

Salutacions

 

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more