Em sap greu Xavi

Abel Segura

desembre 21, 2023

Em sap greu Xavi,

Com a jugador de fútbol vas ser un 10 però com entrenador necesitaves més experiencia per entrenar al Barça. Aquestes rodes de premsa on sempre dius el mateix, com per exemple: “Estem jugant bé” cuan tots sabem que el partit ha estat un desastre. “Este jugador no dá mucho” i sabem que no dona rés. “Ens falta efectivitat” però aixó s’entrena no??.”Tinc la confianza del president” bé ja veurem quan aguanta. “Estic content amb lo que he vist” i tothom ha vist el contrari. Et falten recursos quan el partit es torça, mous la banqueta i els que surten encara ho fan pitjor. No sé noi, ens tens a tots en un desànim general que dona la sensació que improvises i no saps per on navegues.

I un dels problemas del Barça desde sempre es que no es prenen les decissions a temps i els temes es van enquistant i quan si vol posar remei ja no hi ha res a fer. Aixó ve passant desde el 3-0 de la Roma de l’any 2017. Desde les hores tot ha anat en picat cap abaix. I tot aixó amb temes económics a banda per acabar de rematar.

S’ha de ser valent Xavi. I si unes quantes vaques sagrades han de descansar les setmanes que facin falta doncs descansen i punt.

El problema ve també que no crec que se’ls hi expliqui als jugadors nous i no tant nous que significa i és el Barça. Aquí no valen relaxacions ni pasotismes. O es penca o el carrer. I aixó ningú s’atraveix a fer-ho.

El nostre estimat Johan desde allà on sigui deu pensar: Quin desastre tot plegat. Amb ell viu no crec que passés tot aixó. Et trobem a faltar!!!!

Posts relacionados

Roberto de Zerbi

Roberto de Zerbi

Roberto De Zerbi (Brescia, Itàlia, 6 de juny de 1979) és un exfutbolista i entrenador italià. S’exercia com a migcampista. Actualment és l’entrenador del Brighton & Hove Albion de la Premier League d’Anglaterra.

read more