Entrevista en un canal de televisió a l’Abel Segura sobre els 36 anys de president de l’Escola d’Escacs de Barcelona (3ªpregunta).

Abel Segura

agost 24, 2023

I parlan de monitors, et ve a la memòria algún a destacar positivament per la feina ben feta?

Sí evidenment. Però abans de dir noms esmentar que en general tots han treballat més o menys bé, però per mi el millor de tots sense discusió ha estat el Mestre Fide Xavier Àvila. Professor qualificat, molt estimat pels alumnes, sap motivar, sap transmetre els coneixements. Ho dic amb coneixement de causa perque l’he vist treballar i es espectacular.
Es important aclarar que els professors per vocació es noten enseguida i el de monitor d’escacs més encara i en Xavi es un d’ells.
Al llarg de 30 anys aproximadament també hi han hagut els que han destacat negativament per diferents raons: arrivar tard a classe, parlar amb un llenguatge no adecuat, imatge no adecuada, posar a jugar als alumnes (la feina fácil i per surtir del pàs), etc. Els tinc molt presents però per sort han sigut pocs.

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more