Entrevista en un canal de televisió a l’Abel Segura sobre els 36 anys de president de l’Escola d’Escacs de Barcelona (4ªpregunta).

Abel Segura

agost 31, 2023

– Que destacaríes en positiu i negatiu d’aquests 36 anys de president del club?

Varies coses en positiu i una en negatiu. M’explicaré:

En positiu: 1) Haver aconseguit 1.400 alumnes de diferents escoles de Barcelona i rodalíes fent escacs en horari extraescolar i alguns en lectiu. 2) Els campionats individuals trimestrals escolars que feiem cada curs a la seu de diferents escoles. Per l’ambient entre pares i alumnes. I a mi personalment per la pujada d’adrenalina que suposava posar-te al front de la sala de joc i organitzar tot plegat. 3) El tercer lloc aconseguit l’any 2017 en el Campionat d’Espanya per equips de Divisió d,Honor.

En negatiu: Acabant el meu mandat, la decepció que em va causar el que s’ha suposava un dels meus millors amics (monitor de l’escola) al cual vaig ajudar en diferents temes de la seva vida amb molt de gust i sense demanar-li mai res, ni esmentar-li mai res, amb una traició en tota regla. Es una de les coses que mai oblidaré. M’ha deixat una bona cicatriu. I no vull entrar en detalls perque de fer-ho m’agradaría tenir-lo devant.

– Però després t’ha donat alguna explicació o s’ha posat en contacte amb tú?

No. M’hagués agradat perque estava disposat a escoltar-lo, tant a ell com a qualsevol, mai he rebutjat parlar amb ningú. I es evident que es ell qui ha de donar el primer pàs no al revés com algú em va insinuar en el seu moment.

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more