Entrevista en un canal de televisió a l’Abel Segura sobre els 36 anys de president de l’Escola d’Escacs de Barcelona (10ªpregunta).

Abel Segura

octubre 11, 2023
Des de que et vas jubilar vas compaginar tres activitats: una com encara president de l’Escola d’Escacs de Barcelona, la segona un programa d’escacs per ràdio que ha derivat amb més programes de diferent temàtica fins al dia d’avui i tercera un programa d’escacs per televisió que vas començar el 2015 i vas finalitzar el 2019. Si a més afegim la teva vida laboral d’abans: Banca i empresa privada, de tot això amb què et quedes? Millor dit, si haguessis tingut que dedicar-te només a una i t’hagués donat per viure quina haguessis escollit?

– El més tòpic i correcte es dir: “de totes he tret coses bones” però tu saps que jo sempre em mullo i encara que sigui veritat el que t’he dit, em quedo sens dubte amb la ràdio. La satisfacció de posar-te davant d’un micro i parlar a tothom en general amb més o menys audiència i donar “rienda suelta” als teus pensaments és una cosa que omple moltíssim. I a l’intercamviar maneres de pensar, de fer, de dir, amb tota classe de gent diferent que entrevistem i de diferents estatus social ja sigui joves, grans, homes, dones, etc. et dona unes vivències espectaculars i si a sobre quan marxen dels estudis et diuen que s’han sentit molt a gust i que han disfrutat i que d’alguna manera el “feeling” que s’ha creat es el començament d’una bona amistat, això, això no té preu. Els mitjans de comunicació sempre m’han agradat i en especial la ràdio. I més aviat o més tard, més tard que aviat per fi m’hi he pogut dedicar i de fet encara i soc i amb grans projectes per començar.

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more