Entrevista en un canal de televisió a l’Abel Segura sobre els 36 anys de president de l’Escola d’Escacs de Barcelona (11ªpregunta).

Abel Segura

octubre 19, 2023

Després de tants anys dedicat als escacs imagino que durant moltes hores al dia (intervinc jo dient: moltes, moltes, 24/7 i bastantes nits sense dormir) quines conclusions treus respecte als avançaments que s’han fet en quan a promoció, nivell, campionats, etc.?

Distingiría entre dos grans estaments dels escacs que per poder i lògica poden fer més que els demés. Per un cantó la Federació Catalana d’Escacs i per l’altre la FEDA (Federación Española de Ajedrez). Anem primer per la Federació Catalana:

Durant molts anys han tingut veritables problemes de personal i en molts temes no donaven la talla. Ara estic bastant desconnectat i no sé gaire com van. De tots els empleats jo només salvaria i per diferència a la Cristina Bosch gran persona i gran professional. De la resta alguns (pocs) normal i d’altres deu n’hi do la seva ineptitud. I a nivell de direcció i junta directiva tampoc han sabut defensar els escacs com calía en moments determinats. Si em permets t’explico una anècdota lo més simplificada possible. En un programa de TV3 ja deu fer 4 ó 5 anys en El Club de la Mitjanit se’n van en fotre dels escacs literalment, ja poden dir el que vulguin però va ser així. Va haver rebombori durant la setmana següent perquè va sentar molt malament a molts espectadors el que es va veure. Conviden al president de la Federació Catalana d’Escacs i algú més de la junta al programa següent o a l’altre no recordo. I van fer el ridícul. En comptes de posar-se seriosos i mostrar caràcter i denunciar l’humor barroer que van portar a terme als de la tele, van seguir les bromes i tot era: “ji ji ja ja”. Això en l’època del Sr. Flores no hagués passat perquè si era necessari s’aixecava i marxava del plató que és el que havien d’haver fet els senyors de la Federació. Un cop de puny sobre la taula. Va ser patètic tot plegat. En quan a promoció i avançament dels escacs que es el que preguntaves: doncs, ni bé, ni malament, anar fent

Tinc més temes i si tenim temps els explicaré més endavant.

I en quan a la Federació Espanyola………continuarà………

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more