Entrevista en un canal de televisió a l’Abel Segura sobre els 36 anys de president de l’Escola d’Escacs de Barcelona (13ªpregunta).

Abel Segura

novembre 2, 2023

Tal com parles i dius i t’expreses sembla que no tu t’hagis equivocat mai. Com si tota la culpa del que passa dels escacs amb relació a tú i tú amb relació als escacs fos dels demés. Que potser sí, però alguna cosa hauràs fet sino malament no gaire bé o sencillament que no n’estàs satisfet. D’alguna cosa deus estar penedit o que la camviaríes de tornar-la a fer. No sé si m’explico….

Sí sí perfectament. Doncs si dono aquesta sensació demano disculpes perque rés més lluny de la realitat. M’he equivocat i bastant i del que jo recordi t’en diré algunes. 1) De vegades soc massa visceral amb les relacions humanes i en ocasions hagués tingut que comptar fins a deu abans d’explotar com ho he fet en ocasions. Al que jo vagi sempre de cara quan afronto assumptes i problemes no justifica que reaccioni com de vegades he fet. 2) De tornar a començar mai faría un equip amb aspiracions al Campionat de Catalunya i al Campionat d’Espanya perque no serveixen absolutamente per res. Cap ajut ni per part de les institucions, ni la Federació Catalana ni Espanyola. Res de res. Només l’orgull de ser campió. Però d’orgull no se’n viu. Només gastar diners, diners i més diners que només serveix per pagar als jugadors, molts dels quals van a passar uns dies o setmanes amb despesses pagades i amb una actitud que en molts d’ells deixa bastant que desitjar. 3) Una bona part d’aquestes despeses les hagués pogut aprofitar per altres temes de l’Escola. Les ambicions de vegades et porten a prendre decissions errònies i alguns disgustos personals i familiars.

 

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more