Entrevista en un canal de televisió a l’Abel Segura sobre els 36 anys de president de l’Escola d’Escacs de Barcelona (14ªpregunta).

Abel Segura

novembre 9, 2023

I ara que estem finalitzan l’entrevista amb l’Abel Segura expresident de l’Escola d’Escacs de Barcelona et dic Abel que diguis el que creguis conveniente i comentis el que a lo millor t’has deixat o ens hem deixat de preguntar-te i que per tú sigui important resaltar.

“Com que entenc que aquesta serà la darrera entrevista o xerrada que faré al voltant de l’Escola d’Escacs de Barcelona si et sembla deixem-ho pensar una estona”.

(el periodista en aquests moments dona pàs a publicitat de diferents espais que fan a la cadena) i a la tornada….

Durant aquest descans he fet un repàs general de memória desde els inicis de l’Escola l,any 1986 fins a finals de Juny 22 i et passo a comentar-te:

Per ordre en el temps: El meu agraïment amb en Josep Garcia i Riera del desaparegut Institut d’Escacs de Catalunya per sense ell saber-ho donarme la motivació per portar a terme el projecte de l’Escola. Al meu pare Daniel(Q.E.D.) pel seu recolzament als inicis del projecte de l’Escola. I grans persones que me trobat en tots aquests anys com: Andreu Pina soci de l’Escola (Q.E.D.), Anna i Rosa Maria com a secretàries de l’Escola per la seva implicació i motivación en les tasques de l’Escola. Josep Flores expresident de la Federació Catalana (Q.E.D.) per ser un president amb personalitat i molt proper als aficionats i jugadors. Armand Reig gran professional i bona persona, tècnic de retransmissions de les partides d’escacs per Internet. Com a professors: El Mestre FIDE Xavier Àvila bon amic i bon professional a l’igual que Jordi de la Riva. I com a jugadors així a “bote pronto” se’m venen dos al cap: Els Grans Mestres Viktor Moskalenko i Fernando Peralta per ser sobretot grans professionals molt implicats i bones persones. Segur que m’he deixat algú però si abans d’acabar hi caig ja t’ho diré.

Continuarà………

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more