Entrevista en un canal de televisió a l’Abel Segura sobre els 36 anys de president de l’Escola d’Escacs de Barcelona (8ªpregunta).

Abel Segura

setembre 28, 2023

I parlem de les relacions institucionals amb organismes esportius que no siguin relacionades amb els escacs? sempre necesaries per ser més visibles a l’exterior ja sigui mitjançant temes econòmics, socials o esportius. Has rebut ajudes?

L’Escola d’Escacs de Barcelona va fer els 25 anys el 26 de Maig de l’any 2011 i vam rebre de l’Ajuntament 6.000€ que van ser tots gastats amb els actes conmemoratius: Un torneig cuadrangular d’escacs amb tres equips més de Catalunya, el dinar de germanor amb tots i un sopar amb el socis de l’Escola on vam tenir amb el Màgic Andreu. Tot aixó repartit entre l’Hotel Majestic i Can Soteres del Passeig de Sant Joan. Assistents per part de l’Ajuntament: Gerard Ardanuy i Maite Fandos.

Però tot plegat té una mica de trampa, però una mica només ja que durant el mes de Maig hi van haver eleccions municipals i es evidente que interesaba està bé en tothom, però no trec mèrit al que van fer.

Aixó i 1.000€ que ens donàven més o menys cada any a partir del 2011 fins el 2018 per les despesses del Campionat d’Espanya per equips on el pressupost pujava al voltant dels 15.000€. Una cosa simbòlica.

A destacar com a comissionada d’esports de l’Ajuntament per ser una persona molt competent, seriosa, treballadora i molt empàtica: Marta Carranza. Vaig tenir sempre molt bon rotllo amb ella.

I no voldría oblidarme d’en Martí Niubó del I.B.E. (Institut Barcelona Esports) també en plan positiu i que feia el que podía. Crec que estava molt lligat de peus i mans i no sempre estava d’acord amb les decissions preses pel seu consistori.

Però també hi han hagut coses negatives que si en permets te las comento ara mateix.

Continuarà…….

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more