Europa

Abel Segura

octubre 26, 2023

Diumenge 22.10.23

C.E.Europa 1 – Hèrcules 0

Barça 1 – Athlètic 0

Respecte a l’Europa gran partit i molt seriós. S’han près en serio aquesta categoria i practiquen un bon futbol. Volen consolidar-se i no patir per baixar com el descens de fa dues temporades de 2ª a 3ª i ara novament a 2ª.

I en quan al Barça comentar que era la primera vegada aquesta temporada que he assistit a Montjuïc i feia més de 40 anys que no hi anava i en tota sinceritat diré que l’estadi m’agrada més que el Camp Nou com estava fins ara. Un cop en el Nou Camp Nou suposo serà diferent. I per què amb va agradar més? Doncs el vaig veure molt net, arquitectònicament molt ben aconseguit. Però té una “pega”: massa lluny la graderia de la gesta, però sinó seria un gran estadi.

En quan al partit, el Barça em va agradar força. Hi han molts lesionats, però els que van sortir molt bé. L’Atlètic sempre és un rival difícil que va tenir les seves oportunitats i crec al final que el resultat va ser just.

Posts relacionados

Dr. Drauzio Varella

Dr. Drauzio Varella

“En el mundo actual, se está invirtiendo cinco veces más en medicamentos para la virilidad masculina y silicona para mujeres, que en la cura del Alzheimer. De aquí a algunos años, tendremos viejas de tetas grandes y viejos con pene duro, pero ninguno de ellos se acordará
para que sirven”.

read more
Terry Venables

Terry Venables

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.
Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti.

read more