Repàs a l’actualitat del Barça

Abel Segura

novembre 23, 2023

Repàs a l’actualitat del Barça.

La lesió de Gavi amb la selecció: Tothom es queixa de que els jugadors tenen masses partits però ningú fa rés. Es un debat que fa anys que l’escolto, periodistas, per la ràdio, per la televisió, xerrades, conferències. I a sobre si no van a una convocàtoria els multen, els expulsen, etc. Qui ho ha d’arreglar?: doncs els clubs amb la Federació Espanyola , i la Federació Espanyola amb la UEFA i la UEFA amb la FIFA. I si no es pot fer rés perque hi han molts interessos económics o d’altres no ho sé pel mig, doncs que ho diguin clar però que no vagin marejant els periodistas amb escrits “cansinos” denunciant sempre el mateix.

El bàsquet del Barça: Ja fa entre 45 i 50 anys que vaig amb el Palau amb més o menys regularitat i el meu interès ha anat decaient amb el temps. Cada temporada camvis de jugadors, de vegades no saps qui es qui. Els únics catalans de l’equip: Àlex Abrines i l’entrenador Roger Grimau i no sé si n’hi ha algún més. Alguns jugadors poc professionals amb una falta d’actitud imperdonable. No serveix de rés quedar primer a la fase regular si després arrives a la final four i fas uns partits penosos amb lo cual vull dir indirectamente que el sistema de competició està fet mb els peus. Et jugues tota la temporada a un sol partit després d’haver fet una fase prèvia impecable. I aixó no hi ha cap club que alçi la veu i digui que aixó es injust?? No ho entenc.

Junta de Bartomeu: “El Forensic del Barça”: Suposades irregularitats amb la gestió. Denúncia devant la Fiscalía Provincial de Barcelona encarregant al mossos d’esquadra les pertinents investigacions. Al febrer del 24 farà dos anys de tot plegat. Un advocat del president Laporta va arrivar a dir que: “s’havien comés apropiacions indegudes, administración deslleal i falsetat comprable”. I com queda tot aixó?. Ningú d’aquella junta Bartomeu inclós han estat cridats a declarar.

I així podríem estar amb temes i més temes que s’han dut a terme desastrosamente.

I lo curiós es que torno a repetir: ningú diu rés de rés a rés.

Posts relacionados

Roberto de Zerbi

Roberto de Zerbi

Roberto De Zerbi (Brescia, Itàlia, 6 de juny de 1979) és un exfutbolista i entrenador italià. S’exercia com a migcampista. Actualment és l’entrenador del Brighton & Hove Albion de la Premier League d’Anglaterra.

read more