Terry Venables

Abel Segura

novembre 30, 2023

Adèu, Míster

El diumenge 26 de Novembre va morir l’extrenador del Barça Terry Venables.

Sempre serà recordat per guanyar la Lliga 1984-85 la de l’Urruti l’estimo i per perdre la final de la Copa d’Europa a Sevilla el 7 de maig de 1986, dinou dies abans d’inaugurar el 26 del Maig d’aquell mes l’Escola d’Escacs de Barcelona.

Potser aquell any va ser un dels millors anys que recordo tant a nivell personal com professional. Un dels meus millors anys dels 14 que vaig estar a la banca. El Barça guanya la Lliga. Les meves filles, una acabava el 1er.d’EGB i l’altre a punt de començar. L’inauguració de l’Escola d’Escacs de Barcelona. Vam anar de vacances a l’Hotel Cap Negret d’Altea(Alacant) durant 11 dies i m’havía comprat el famós jersei que portava el Terry de la marca Meyba i que una parella d’Euskadi que vam fer amistat a l’hotel m’animavèn a que m’el posés, fins que em vaig decidir. El Barça acabava de guanyar la Lliga i alguna mala cara que un altre em van fer clients de l’hotel. Cal recordar que Alacant es un destí preferit pels madrilenys.

En definitiva un gran any. L’única taca la comentada final de Sevilla perduda als penaltys amb l’Steaua de Bucarest.

 

Posts relacionados

Roberto de Zerbi

Roberto de Zerbi

Roberto De Zerbi (Brescia, Itàlia, 6 de juny de 1979) és un exfutbolista i entrenador italià. S’exercia com a migcampista. Actualment és l’entrenador del Brighton & Hove Albion de la Premier League d’Anglaterra.

read more